Auteur opnieuw in de pers

 Duistere intriges ontmaskerd: ontdek Dennis Verhulst's (37) bloedstollende thriller, Hebzucht Avaritia, die België op z'n grondvesten doet schudden! 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ALLES?

SCHRIJF JE HIER IN OP DE NIEUWSBRIEF!

fotovoorachterzijde

Over de auteur


Dennis Verhulst, een auteur afkomstig uit België, ontvouwde zijn literaire talenten die geworteld zijn in het idyllische landschap van het Waasland, waar hij zijn jeugd doorbracht. Recentelijk heeft hij zich gevestigd in de provincie Antwerpen. Vanaf een jonge leeftijd, slechts negen jaar oud, viel Dennis reeds in de prijzen door de hoofdprijs voor het beste verhaal te winnen bij Davidsfonds Uitgeverij. Deze vroege erkenning deed zijn fascinatie voor het creëren van meeslepende verhalen ontvlammen.

Zijn debuutthriller “Hoogmoed" nam de lezer mee in een nagelbijtende reis door elk hoofdstuk. Het gecreëerde personage komt tot leven in de verbeelding van de lezer, elke ontwikkeling vergroot de aantrekkingskracht om het verhaal tot de laatste pagina te volgen.

Op filmische wijze gidst Dennis Verhulst je door de verontrustende wereld van de seriemoordenaar Johannes, die Antwerpen teistert en zijn duistere psyche met de lezer deelt. Door zijn boek tracht hij de pijnlijke waarheden bloot te leggen waarmee we allen geconfronteerd worden, maar tegelijkertijd ervaar je de opwindende adrenaline die voortvloeit uit de meeslepende vertelling van Johannes. Kortom, een boek dat je niet los zal laten en je op het puntje van je stoel zal laten zitten tot de laatste bladzijde.

Dennis Verhulst haalt inspiratie uit een indrukwekkend scala aan literaire grootheden, waaronder James Patterson, J.D. Barker, Dan Brown, Isa Maron en Álex Pina. Zijn schrijfstijl weerspiegelt de essentie van deze befaamde auteurs, wat resulteert in een onmiskenbaar meeslepende leeservaring.

VOLG ME OOK OP MIJN FACEBOOK OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN!